Пумпа за топка 0.9L  Domyos 100

Пумпа за топка 0.9L Domyos 100

Направена за да ви го олесни пумпањето на вашата фитнес опрема.

  • Придобивки

    Систем на двојно дејство за ефективно пумпање.

    Лесна за складирање.

    Диаметар 17cm

    Висина 31cm

ден309,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0