ЈОГА ПОДЛОГА 4MM ESSENTIEL DOMYOS

ЈОГА ПОДЛОГА 4MM ESSENTIEL DOMYOS

Лесна, корисна, PVC структура без пена, оваа подлога ќе ве придружува на сите сесии за јога.

 • Дополнителни информации

  НЕЛИЗГАЊЕ

  Сунѓерска структура за да спречите лизгање на рацете и нозете.

  ЛЕСНОТИЈА НА ТРАНСПОРТ

  2 еластични ленти за тркалање и складирање.

  КОЛКУ Е ГОЛЕМИНАТА?

  Нашата подлога е во должина од 172 см, ширина 58 см и дебелина 4 мм. 350 г.

  ДИМЕНЗИИ    
  172 см x 58 см

  ДЕБЕЛА    
  5 мм
   

   

ден849,00Price
Боја: Сина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0