ЈАЖЕ - LA VACHE LANYARD 75 CM - SIMOND

ЈАЖЕ - LA VACHE LANYARD 75 CM - SIMOND

Јаже со должина од 75cm наменето за качување по карпи, како и за планинарски и кањонистички активности.

  • СПЕЦИФИКАЦИИ

    ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ
    Динамично помошно јаже кое е отпорно на кинење.

    ПОДДРШКА 
    Го задржува карабинерот благодарение на гумениот дел.

ден469,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0