ЈАЖЕ ПЕРЛОН (ГУРТНА) 175 CM SIMOND

ЈАЖЕ ПЕРЛОН (ГУРТНА) 175 CM SIMOND

Перлонските прстени на јажето се погодни за посебен отпор и овозможува јажето да се користи многу пати. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ИЗДРЖЛИВОСТ
  Не се заплеткува ниту се разврвува

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ ОД
  2200 daN (kg).

  ЛЕСНОТИЈА НА УПОТРЕБА
  Можете да го користите моделот со 60, 120 и 175 сm според вашите потреби.
ден529,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0