ЈАЖЕ ПЕРЛОН (ГУРТНА) 60 СМ SIMOND

ЈАЖЕ ПЕРЛОН (ГУРТНА) 60 СМ SIMOND

Јажето со пeрлонски прстени овозможува издржливост на отпор и може да се употребува многу пати. Идеално за планинарење и за употреба во станицата и создавање безбедносна точка.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ИЗДРЖЛИВОСТ

  Не се заплеткува ниту се разврвува

  ИМА СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ ОД
  2200 daN (кг).

  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА

  Можете да го користите моделот со 60, 120 и 175 cm според вашите потреби.

ден339,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0