ЈАЖЕ ПЕРЛОН (ГУРТНА) ЗА АЛПИНИЗАМ 120 CM SIMOND

ЈАЖЕ ПЕРЛОН (ГУРТНА) ЗА АЛПИНИЗАМ 120 CM SIMOND

Јажето со пeрлонски прстени овозможува издржливост на посебен отпор и може да се употребува многу пати. Идеално за алпинизам.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ ОД
  2200 daN (кг).
   
  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА
  Можете да го користите моделот со 60, 120 и 175 cm според вашите потреби.
ден439,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0