ДИНАМИЧКО ЈАЖЕ ЗА КАЧУВАЊЕ 9.5ММ X 70М SIMOND

ДИНАМИЧКО ЈАЖЕ ЗА КАЧУВАЊЕ 9.5ММ X 70М SIMOND

Долготрајно и издржливо благодарение на дијаметарот од 9,5 мм, наменето за оние што бараат јаже за качување со сигурност и леснотија.

 • ПРИДОБИВКИ

  ТРАЈНОСТ
  Не се распарува
   
  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
   Издржлив и лесен.
   

  СОСТАВ

  100,00% полиамид

ден6.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0