ШАТОР НА ДУВАЊЕ ЗА ЧЕТВОРИЦА СО ЕДНА СОБА

ШАТОР НА ДУВАЊЕ ЗА ЧЕТВОРИЦА СО ЕДНА СОБА

Нашите тимови за планинарење го дизајнираа овој шатор на дување за 4 лица, за максимална удобност во една пространа просторија за живеење.

Наша мотивација е да ви ​​обезбедиме шатор на дување со претходно инсталирана просторија во исто време. Идеално за оние кои не сакаат да губат време да го постават својот шатор.

 

ПРИДОБИВКИ

 

КАПАЦИТЕТ

Соба: 280 X 210 cm

Површина за поставување: 6,5 m² 

 

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

Многу брза инсталација: истовремена структура на дување и претходно инсталирана просторија.

 

НАМАЛУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

Дневна просторија со надворешен простор за дишење. 1 голема мрежа за комарци

  

ТЕМНИНА

SPF 30 заштитена ткаенина: овозможува пенетрација на дневна светлина, ги филтрира УВ зраците

 

ВОДООТПОРНОСТ

Тестирано под вода 200 mm / h / m² (тропски дожд).

 

ОТПОРНОСТ

Отпорен на ветер (60 km на час)

 

ТРАНСПОРТ

Во правоаголна торба за носење:75 X 30 X 32 cm | 72 l | 12,5 kg

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДOT

БРОЈ НА ЛУЃЕ: 4 лица

СОБА: 1

ТЕЖИНА: 10,5 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

ДВОЕН ПОКРИВ

100,00% полиестер

 

ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ПОЈАС

55,00% Термопластичен полиуретан, 40,00% полиестер, 05,00% алуминиум

 

ДУШЕЦИ ЗА ПОДОТ

100,00% полиетилен

 

ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

100,00% полиестер

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го исушите шаторот на отворено, вклучително и дното. На овој начин, можете да го чувате вашиот производ без да се грижите за мирис или влага во него.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

QUECHUA 5,2 l црвена пумпа

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден8.499,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0