ШАТОР ЗА ЧЕТВОРИЦА СО ДВЕ СОБИ

ШАТОР ЗА ЧЕТВОРИЦА СО ДВЕ СОБИ

Нашиот тим за кампување го дизајнираше овој шатор за екипи за кампување од 4 лица, кои бараат шатор со две одделни простории и голема површина за живеење.

Наша мотивација е да ви ​​обезбедиме шатор лесен за инсталирање со површина каде што можете да стоите. Двете соби се идеални за кампување со семејството и пријателите!

 

ПРИДОБИВКИ

 

КАПАЦИТЕТ

Соби: 140 X 210 cm

Површина за поставување: 3,9 m² 

 

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

Обоените индикатори на поставувачите овозможуваат лесна инсталација и демонтажа.

 

НАМАЛУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

Надворешната обвивка ја спречува влагата и ја намалува температурата.

 

ТЕМНИНА

SPF 30 заштитена ткаенина: овозможува пенетрација на дневна светлина, ги филтрира УВ зраците

 

ВОДООТПОРНОСТ

Тестирано под вода 200 mm / h / m² (тропски дожд).

 

ОТПОРНОСТ

Отпорен на ветер (50 km на час)

 

ТРАНСПОРТ

Во правоаголна торба за носење: 60 X 25 X 25 cm | 37 l | 11 kg

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДOT

БРОЈ НА ЛУЃЕ: 4 лица

СОБИ: 2

ТЕЖИНА: 11 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

ДВОЕН ПОКРИВ

100,00% полиестер

 

ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ДУШЕЦИ ЗА ПОДОТ

100,00% полиетилен

 

ПОЈАС

100,00% стаклени влакна (FG)

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го исушите шаторот на отворено, вклучително и дното. На овој начин, можете да го чувате вашиот производ без да се грижите за мирис или влага во него.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

 

  ден14.949,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0