ШАТОР ЗА ТРОЈЦА - СИН / БЕЛ

ШАТОР ЗА ТРОЈЦА - СИН / БЕЛ

Кампувањето е ваше хоби? Нашите дизајнери го дизајнираа овој пригоден и лесен за инсталација шатор за 3 лица за да ве заштити од надворешните услови.

Тој нуди удобност со својот простор за чевли и fresh & black дизајн што ве тера да спиете поудобно. Со својата самостојна куполна структура, можете да го преместите шаторот за да изберете најсоодветна област за кампување.

 

ПРИДОБИВКИ

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

Самостојна структура. Лесна инсталација благодарение на столбовите.

 

КАПАЦИТЕТ

Простор од 210 X 210 cm

Максимална висина: 115 cm со еден оддел за складирање.

 

ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ

Големина: 55 X 15 X 16 cm / 15,5 l 

Тежина: 5,3 kg

 

НАМАЛУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

Fresh & black ткаенина за механичка вентилација и добар сон, мрежи за комарци.

 

ТЕМНИНА

Патентирана fresh & black надворешна ткаенина: 99% темно дури и во средина на денот.

 

ОТПОРНОСТ

Отпорен на ветер (40 km на час): со ротирачка платформа тестирана од ветер.

 

ВОДООТПОРНОСТ

Тестирано под вода 200 mm/h/m² (тропски дожд) и на лице место.


 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

БРОЈ НА ЛУЃЕ: 3 лица

ДИМЕНЗИИ: 57 X 17 X 16 cm / 15,5 l

ТЕЖИНА: 5,3 kg

ТЕХНОЛОГИЈА: FRESH & BLACK

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

НАДВОРЕШНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ДУШЕК ЗА ПОДОТ

100,00% полиетилен

 

ПОЈАС

100,00% стаклени влакна (FG)

 

ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

100,00% полиестер

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

По употреба или чистење не заборавајте да го исушите производот темелно за да спречите раст на мирис или мувла.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Ширина на вреќата за спиење: максимално 70 cm                                                                                                        

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден8.499,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0