ШАТОР ЗА ТРОЈЦА

ШАТОР ЗА ТРОЈЦА

Го планирате вашето прво ноќно кампување? Нашите дизајнери го дизајнираа овој пригоден и лесен за инсталација шатор за 3 лица за да ве заштити од надворешните услови.

Со нашиот fresh & black концепт можете да спиете удобно во поладна и потемна околина. Сo својата самостојна куполна структура, можете да го преместите шаторот за да изберете најсоодветна област за кампување.

 

ПРИДОБИВКИ

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

Самостојна структура. Лесна инсталација благодарение на столбовите.

 

КАПАЦИТЕТ

Простор од 190 X 200 cm 

Максимална висина: 121 cm

 

ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ

Големина: 57 X 16 X 16 cm / 14,6 l

Тежина: 3,2 kg

 

НАМАЛУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

Fresh & black ткаенина за механичка вентилација и добар сон, мрежи за комарци.

 

ТЕМНИНА

Патентирана fresh & black надворешна ткаенина: 99% темно дури и во средина на денот.

 

ОТПОРНОСТ

Отпорен на ветер (40 км на час): со ротирачка платформа тестирана од ветер.

 

ВОДООТПОРНОСТ

2 години гаранција.


 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДOT

БРОЈ НА ЛУЃЕ: 3 лица

ДИМЕНЗИИ: 57 X 16 X 16 cm / 14,6 l

ТЕЖИНА: 3.2kg

ТЕХНОЛОГИЈА: FRESH & BLACK

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

ПОЈАС

95,00% стаклени влакна (FG), 05,00% алуминиум

 

ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА

45,00% полиестер, 55,00% полиетилен

 

НАДВОРЕШНА ТКАЕНИНА

85,00% полиестер, 15,00% полиуретан

 

ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

85,00% полиестер, 15,00% полиуретан

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

По употреба или чистење не заборавајте да го исушите производот темелно за да спречите раст на мирис или мувла.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Ширина на вреќата за спиење: максимално 60 cm    

  ден6.899,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0