Шатор за двајца-син/бел

Шатор за двајца-син/бел

Кампувањето е ваше хоби? Нашите дизајнери го дизајнираа овој пригоден и лесен за инсталација шатор за 2 лица за да ве заштити од надворешните услови.

Тој нуди удобност со својот простор за чевли и fresh & black дизајн што ве тера да спиете поудобно. Со својата самостојна куполна структура, можете да го преместите шаторот за да изберете најсоодветна област за кампување.

 

ПРИДОБИВКИ

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

Самостојна структура. Лесна инсталација благодарение на столбовите.

 

КАПАЦИТЕТ

Простор од 140 X 210 cm 

Максимална висина: 105 cm со еден оддел за складирање.

 

ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ

Големина: 55 X 15 X 13 cm / 10,7 l 

Тежина: 4,4 kg

 

НАМАЛУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

Fresh & black ткаенина за механичка вентилација и добар сон, мрежи за комарци.

 

ТЕМНИНА

Патентирана fresh & black надворешна ткаенина: 99% темно дури и во средина на денот.

 

ОТПОРНОСТ

Отпорен на ветер (40 km на час): со ротирачка платформа тестирана од ветер.

 

ВОДООТПОРНОСТ

Тестирано под вода 200 mm/h/m² (тропски дожд) и на лице место.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

БРОЈ НА ЛУЃЕ: 2 лица

ДИМЕНЗИИ: 55 X 15 X 13 cm / 10,7 l

ТЕЖИНА: 4,4 kg

ТЕХНОЛОГИJA: FRESH & BLACK

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

НАДВОРЕШНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ДУШЕК ЗА ПОДОТ

100,00% полиетилен

 

ПОЈАС

100,00% стаклени влакна (FG) 

ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

100,00% полиестер

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

По употреба или чистење не заборавајте да го исушите производот темелно за да спречите раст на мирис или мувла.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Ширина на вреќата за спиење: максимално 70 cm

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден7.499,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0