Шатор за двајца-Зелен

Шатор за двајца-Зелен

Го планирате вашето прво ноќно кампување? Нашите дизајнери го дизајнираа овој пригоден и лесен за инсталација шатор за 2 лица за да ве заштити од надворешните услови.

Лесен за инсталирање, овој шатор за 2 лица ги помина сите наши тестови за издржливост и водоотпорност. 

 

ПРИДОБИВКИ

 

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

Самостојна структура. Лесна инсталација благодарение на столбовите.

 

КАПАЦИТЕТ 

Простор од 120 X 200 cm (2 дела од 60 cm) 

Максимална висина: 105 cm

 

ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ

Големина: 57 X 12 X 11 cm / 7,5 l 

Тежина: 2,2 kg

 

НАМАЛУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

Надворешно осветлување и задна вентилација. 

Не поседува fresh технологија.

 

ТЕМНИНА

Не поседува black технологија .

 

ОТПОРНОСТ

Отпорен на ветер (40 км на час): со ротирачка платформа тестирана од ветер.

 

ВОДООТПОРНОСТ

2 години гаранција.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

БРОЈ НА ЛУЃЕ: 2 лица

ДИМЕНЗИИ: 57 X 12 X 11 cm / 7,5 l

ТЕЖИНА: 2.2 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

ПОЈАС

100,00% стаклени влакна (FG)

 

ДУШЕК ЗА ПОДОТ

100,00% полиетилен

 

ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

НАДВОРЕШНА ТКАЕНИНА

85,00% полиестер, 15,00% полиуретан

 

ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

85,00% полиестер, 15,00% полиуретан

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

По употреба или чистење не заборавајте да го исушите производот темелно за да спречите раст на мирис или мувла.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Ширина на вреќата за спиење: максимално 60 cm.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден2.699,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0