Шатор за двајца

Шатор за двајца

Го планирате вашето прво ноќно кампување? Нашите дизајнери го дизајнираа овој пригоден и лесен за инсталација шатор за 2 лица за да ве заштити од надворешните услови.

Со нашиот fresh & black концепт можете да спиете удобно во поладна и потемна околина. Сo својата самостојна куполна структура, можете да го преместите шаторот за да изберете најсоодветна област за кампување.

 

ПРИДОБИВКИ

 

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

Самостојна структура. Лесна инсталација благодарение на столбовите.

 

КАПАЦИТЕТ

Простор од 120 X 200 cm 

Максимална висина: 105 cm

 

ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ

Големина: 57 X 12 X 12 cm / 8,2 l

Тежина: 2,6 kg

 

НАМАЛУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

Fresh & black ткаенина за механичка вентилација и добар сон, мрежи за комарци.

 

ТЕМНИНА

Патентирана fresh & black надворешна ткаенина: 99% темно дури и во средина на денот.

 

ОТПОРНОСТ

Отпорен на ветер (40 км на час): со ротирачка платформа тестирана од ветер.

 

ВОДООТПОРНОСТ

2 години гаранција.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

БРОЈ НА ЛУЃЕ: 2 лица

ДИМЕНЗИИ: 57 X 12 X 12 cm / 8,2 l

ТЕЖИНА: 2,6 kg

ТЕХНОЛОГИJA: FRESH & BLACK


 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

ПОЈАС

95,00% стаклени влакна (FG), 05,00% алуминиум

 

ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА

45,00% полиестер, 55,00% полиетилен

 

НАДВОРЕШНА ТКАЕНИНА

85,00% полиестер, 15,00% полиуретан

 

ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

85,00% полиестер, 15,00% експандиран полистирен (EPS)

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

По употреба или чистење не заборавајте да го исушите производот темелно за да спречите раст на мирис или мувла.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 110 kg.

 

  ден5.299,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0