ЧОРАПИ-МОРНАРИЦА СИНА-NH 100 QUECHUA

ЧОРАПИ-МОРНАРИЦА СИНА-NH 100 QUECHUA

Нашите дизајнери за пешачење ги дизајнираа овие чорапи за вашето 2-часовно пешачење на ладно време, на рамен терен, шума или брег.

 • ПРИДОБИВКИ

  УДОБНОСТ 
  Удобен за употреба со 73% компонента на памук .
   
  Се суши многу брзо со својата 23% полиестерска компонента.
   
  ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ
  Пределот на петиците е засилен за да нема триење.
ден159,00Price
Color

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0