ЧЕКАН (ЦЕПИН) OCELOT HYPERLIGHT SIMOND

ЧЕКАН (ЦЕПИН) OCELOT HYPERLIGHT SIMOND

Лесен и со високи перформанси, овој чекан со челичен врв е идеален за копање на тврд снег и мраз. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА
   Долгиот челичен врв обезбедува одличен зафат во снегот.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  60cm, 425 gr.
ден3.300,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0