ЧЕВЛИ ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА SIMOND

ЧЕВЛИ ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА SIMOND

Нашиот тим ги дизајнираше овие чевли за почетници.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  УДОБНОСТ

  Дизајнирани за секој.

  ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ

  Лесни чевли со кои можете да ја постигнете удобноста што ја посакувате.

  НЕ СЕ ЛИЗГААТ

  Ѓон со гума од смола која обезбедува добар зафат.

  ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

  Материјалот кај прстите е со мали испакнатини за подобар зафат при качувањето.

   

ден2.299,00Price
Величина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0