ЧЕВЛИ ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА SIMOND

ЧЕВЛИ ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА SIMOND

Нашиот тим ги дизајнираше овие удобни и технички чевли за оние кои сакаат да ги подобрат своите способности во качување на карпа. Овие чевли ќе ви овозможат површинска контрола и прецизност благодарение на техничката основа. Формата овозможува практичност и леснотија при качување.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  УДОБНОСТ
  Сунѓерот на петата го прави качувањето пријатно.


  ЛЕСНО ЗА ОБЛЕКУВАЊЕ / СОБЛЕКУВАЊЕ

  2 Velcro елементи за врзување за прецизно прилагодување и лесно соблекување.

  НЕ СЕ ЛИЗГА

  Благодарение на Vibram XS подлогата се овозможува многу добра потпора и прецизност.

  ЦВРСТИНА
  Доволно цврстата подлога го поддржува стапалото.


   

ден3.399,00Price
Величина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0