ЧЕВЛИ ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА VERTIKA SIMOND

ЧЕВЛИ ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА VERTIKA SIMOND

Нашиот дизајнерски тим ги дизајнираше овие чевли за искачување на тешки и речиси непроодни патеки.
 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  СТАБИЛНОСТ
  Vibram XS Grip ѓонот овозможува сигурен, стабиле зафат.

  СЕНЗИТИВНОСТ
  Асиметрични и прецизни.

  ЦВРСТИНА
  Цврста база како камен.
  Ленти под стапалото за динамичност.

  ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ / СОБЛЕКУВАЊЕ

  Благодарение на лентите, можете да прилагодите различни зони по желба.

ден5.699,00Price
Величина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0