ЖЕНСКА ВИНД ЈАКНА ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

ЖЕНСКА ВИНД ЈАКНА ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

Шушкавец наменет за секојдневна употреба. Направен од непропуслив материјал .Продолжете да трчате дури и на дожд! 

 • Дополнителни информации

  ОТПОРНА НА ВОДА
  Благодарение на нејзината главна компонента, водата тече на површината без да протекува во ткаенината.
   
  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Овозможува циркулација на воздухот со зони за дишење под пазувите и грбот

   

  СЛОБОДА ПРИ ДВИЖЕЊЕ

   Флексибилната ткаенина на страната нуди поголема слобода на движење

  ФЛЕКСИБИЛНОСТ

  Овозможува поголема погодност и удобност при вашите движења благодарение на еластичната ткаенина

ден2.299,00Price
Величина
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0