ЖЕНСКИ ЕЛЕК ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

ЖЕНСКИ ЕЛЕК ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

Ние го дизајниравме овој елек за да ве заштитиме од студот за време на вежбање. Овозможува удобност на температура помеѓу 0 ° С - 5 ° С и максимална слобода на движење благодарение на еластичната компонента на страните.

 • Дополнителни информации

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА 
  Главната компонента ви овозможува да останете на идеална температура.
   

   СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ

  обезбедува флексибилни компоненти повеќе слобода на движење на страна.
   

  СИГУРНОСТ

   Производот има два џебови каде што може да се оставите вашите лични предмети безбедно .

  ФЛЕКСИБИЛНОСТ

  Овозможува поголема погодност и удобност при вашите движења благодарение на флексибилната ткаенина

ден1.999,00Price
Величина
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0