ЦРНИ ЧОРАПИ - SH500 ULTRA WARM QUECHUA

ЦРНИ ЧОРАПИ - SH500 ULTRA WARM QUECHUA

Нашите дизајнери ги дизајнираа овие чорапи за вашиот редовен тренинг за пешачење во ладно време.

 • ПРИДОБИВКИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Овозможува топлина на нозете со компонента од волна од 50% и 100% мерино волна.
   
  ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ
  Изградба на повеќе полиамидни делови за максимална издржливост.
   
  Природно ги спречува мирисите на телото
ден509,00Price
Color

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0