ДОКОЛЕНКИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ

ДОКОЛЕНКИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ

Овие хеланки за трчање се дизајнирани да го подобрат протокот на крв за време на вашиот трчање.КАНЕРГИ хеланки се специјално развиени за да се намали мускулниот замор за време на тренингот.

 • Дополнителни информации

  ПОДДРШКА 

  Компресира мускулите за подобрување на протокот на крв.

   
  ПОДДРШКА НА МУСКУЛИТЕ

  Овозможува намалување на вибрациите за време на трчањето

   

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина.  
  флексибилна , обезбедува поголема практичност и удобност при вашите движења.

  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

   
   
   
ден489,00Price
Величина
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0