МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN KS LIGHT KALENJI

МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN KS LIGHT KALENJI

Со овие добро дизајнирани патики потешкотиите на вашиот трнинг ќе бидат заборавени.Патики за секојдневна употреба лесни за одење.Барате повеќе рамнотежа додека трчате? Покрај леснотијата , KS Light ви дава поголема стабилност и апсорпција на влијанието при тренингот, овозможувајќи ви да трчате по неколку километри без да почувствувате напор.

 • Дополнителни информации

  АМОРТИЗАЦИЈА

  Апсорбира удари при трчање.

  УДОБНОСТ

  лесна структура и флексибилна компонента во предниот дел на стапалото

  ПОДДРШКА

  Задните потпирачи и синтетичките ленти овозможуваат подобар зафат на стапалото.

  ЛЕСНОТИЈА 

  290 g за 43

  СТАБИЛНОСТ

  Спречува лизгање на влажни патеки.

   
ден5.319,00Price
Број
Боја: Црни

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0