МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ RUN CUSHION KALENJI

МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ RUN CUSHION KALENJI

Со овие добро дизајнирани патики потешкотиите на вашиот трнинг ќе бидат заборавени.Патики за секојдневна употреба лесни за одење.Барате повеќе рамнотежа додека трчате? Овие патики ви даваат поголема стабилност и апсорпција за време на вашиот тренинг, овозможувајќи ви да трчате по неколку километри без да почувствувате замор. Гумените потпори под основата обезбедуваат одлични својства против лизгање.

 • Дополнителни информации

  СТАБИЛНОСТ

  Гумен слој за добар ЗАФАТ.

  АНТИ-ШОК

  Ева пена KALENSOL за шок апцорпција и поголема удобност.

  СТАБИЛНОСТ

  Специјална гума за одлична отпорност на лизгање.

   

   ЛЕСНОТИЈА

  Многу лесни чевли: 235 g во 43 големина.
ден1.499,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0