ЦРНА МАШКА ТРЕНЕРКА KALENJI

ЦРНА МАШКА ТРЕНЕРКА KALENJI

Оваа маица е наменета за мажи кои џогираat во ладно време.Удобните, топли и ефективни вентилациони зони кои обезбедуваат циркулација на воздухот ќе бидат неопходни за време на вашиот тренинг.

 • Дополнителни информации

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА 

  Главната компонента ви овозможува да останете на вистинската температура.

   СИГУРНОСТ

   Овој производ има три патенти џебови за чување на вашиот телефон.

  ДИШЛИВОСТ

  Зона за вентилација која обезбедува ефикасна циркулација на воздухот.

  ФЛЕКСИБИЛНОСТ

  Овозможува поголема погодност и удобност при вашите движења благодарение на еластичната ткаенина

ден1.849,00Price
Величина
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0