ЖЕНСКА ПОЛНЕТА ЈАКНА TREK500 FORCLAZ

ЖЕНСКА ПОЛНЕТА ЈАКНА TREK500 FORCLAZ

Нашиот тим ја дизајнираше оваа јакна за да можете лесно да се затоплите во ладно време.

 • ПРИДОБИВКИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  16,7 м полнење со пердуви
   
  ВОДООТПОРНОСТ
  Надворешната ткаенина е отпорна на вода.

  ТЕЖИНА
  Оваа  јакна тежи само 374 грама.

ден4.719,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0