УНИСЕКС ЈАКНА ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

УНИСЕКС ЈАКНА ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

Наменета за алпинисти кои бараат лесна јакна, заштеда на простор и заштита од многу студено време.

  • ПРИДОБИВКИ

    ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
    Препорачана температура на употреба -29 ° C.

    ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ
    Компоненти на подлактицата за заштита од кинење.

ден9.999,00Price
Боја: Црвена
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0