ТУШ КАБИНА ЗА КАМПУВАЊЕ

ТУШ КАБИНА ЗА КАМПУВАЊЕ

Нашиот тим ја дизајнира оваа туш кабина за да ве чува од вид и да ве заштити од ветрот кога се туширате или пресоблекувате.

Наша мотивација е да ви ​​обезбедиме да се истуширате или пресоблечете удобно каде и да посакате. Зафаќа многу малку простор кога е склопена и поседува 2 SECONDS систем за моментална инсталација.

 

ПРИДОБИВКИ

 

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ / ОТСТРАНУВАЊЕ

2 SECONDS систем за моментална инсталација.

 

ВИДЛИВОСТ

Темно обоени ткаенини за да овозможи целосна приватност.

 

ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА

Висина: 2 m

Под: 1 m² 

Може да се користи со соларен туш.

 

ТРАНСПОРТ

Зазема малку простор

Затворени димензии на торбата за носење: 62 X 5 cm

1 рачка за носење

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

ТЕЖИНА: 1,75 kg

ОСНОВА: 1 m²

ВИСИНА: 2 m

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

ГЛАВНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ПОЈАС

100,00% стаклени влакна (FG)

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Исплакнете со чиста вода и оставете да се исуши после секоја употреба.

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Миење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Чувајте ја туш кабината на суво и чисто место. Се препорачува да ја измиете и исушите вашата туш кабина пред да ја складирате.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Оваа туш кабина е водоотпорна.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден5.299,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0