ТРЕКИНГ ВЕЛОСИПЕД LE RIVERSIDE 100

ТРЕКИНГ ВЕЛОСИПЕД LE RIVERSIDE 100

Le Riverside 100 е најприфатливиот хибриден велосипед од нашата палета за да ве придружува во вашиот секојдневен живот.

  • ПРИДОБИВКИ

    6 менувачи што лесно се прилагодуваат со еднo вртење

    Rамка од легури на челик, мултифункционални гуми за патишта и патеки.

     

ден19.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0