ТРЕКИНГ ВЕЛОСИПЕД 900 RIVERSIDE

ТРЕКИНГ ВЕЛОСИПЕД 900 RIVERSIDE

Загубете се во природа! Страсен тим за велосипедизам го дизајнираше овој хибриден велосипед Риверсајд 900 за вашите авантури.

  • ПРИДОБИВКИ

    Лесно менување на 10 брзини.

    Хидрауличните сопирачки на дискот обезбедуваат моќно и прецизно сопирање.

ден36.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0