ТОРБА/ЏОГИРАЊЕ-1Л-ЦРНА/ЦРВЕНА КАЛЕНЏИ

ТОРБА/ЏОГИРАЊЕ-1Л-ЦРНА/ЦРВЕНА КАЛЕНЏИ

оваа торба од 10 литри дизајнирана од нашиот тим е створена да го олесни носењето на вашите работи.
Дали сакате да ги задоволите вашите потреби за исхрана и вода додека тренирате? Ние нудиме практична и лесна торба за да носите сè што ви треба додека трчате.
 

 • Дополнителни информации

  КАПАЦИТЕТ
  Комплетна опрема: 10 L простор за складирање во  преди и задни џебови!
  6 предни (корпи за храна и трчање), 4 задни џебови (опрема).
  само 285g 
   експериментирајте помеѓу големини XS / S, M / L и XL
  Вашата торба останува стабилна: 2 прилагодливи странични ленти и 3 предни ленти.
  1 литар воден џеб, колби од 500 мл.
   

ден2.399,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0