ТОРБА СО ЦРН ПОЈАС / ТРЧАЊЕ

ТОРБА СО ЦРН ПОЈАС / ТРЧАЊЕ

Страсно поврзан со трката, нашиот тим ја дизајнираше оваа торба за половината за корисниците кои сакаат да го носат својот смартфон и клучеви со себе за време на тренингот.

  • Дополнителни информации

    Еластичен појас на половината и рамен џеб за чување на вашиот телефон. Џеб со 2 прегради и повеќе оддели. Прилагодлива ширина. Појасот може да се прилагоди помеѓу 40 - 95 см според вашиот обем.
     

ден459,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0