ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 20 ° ARPENAZ QUECHUA

ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 20 ° ARPENAZ QUECHUA

Наменета е за спиење на температура до 20 ° C. Овој производ е одличен доколку вашиот избор е викенд на планина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Придобивки

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Препорачана температура: 20 ° С. Ограничена температура: 15 ° С.

  ТЕЖИНА И ДИМЕНЗИИ

  Тежина 550 гр. / Волумен 3,5 Л 

  Димензии 185 X 75 cm / 1/2 патент

  ЛЕСНОТИЈА НА ОДРЖУВАЊЕ

  Може да се пере во машина според упатствата за одржување.

ден1.199,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0