ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 15 ° TREK 500 FORCLAZ

ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 15 ° TREK 500 FORCLAZ

Наменето за да ви овозможи да спиете удобно на температура до 15 ° C за време на велосипедизам или трки. Овој производ е одличен и доколку сакате викендот да го поминете на планина.

 • Придобивки

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Препорачана температура е 15 ° C. Ограничена температура: 10 ° C

  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ

  Удобна структура за спиење и 3/4 двоен патент за вентилација

  ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ

  Производот е лесен за одржување,може да се пере во машина според упатството

  ЛЕСНОТИЈА НА ТРАНСПОРТ

  Големина на L: 680 g тежина. Волумен 3 литри. 

ден3.199,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0