ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° - СИНА - TREK900 FORCLAZ

ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° - СИНА - TREK900 FORCLAZ

Наменето за удобно спиење за време на велосипедизам или планинарење на температура до 10 ° С. Овој производ е идеален доколку сакате да го поминете викендот на планина

 • Придобивки

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Препорачана температура: 10 ° С. Ограничена температура: 5 ° С.
   
  ЛЕСНОТИЈА НА ТРАНСПОРТ
  Големина L тежина 690 g, волумен 5 литри. 
   
  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ
  Удобна конструкција со долг патент
   
   ОДРЖУВАЊЕ
  Пердувот бара посебна грижа. Следете ги упатствата за одржување.
   
  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорна ткаенина за подобрување на ефикасноста на топлинска изолација на вашата торба за спиење.
ден6.499,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0