ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° TREK 500 FORCLAZ

ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° TREK 500 FORCLAZ

Наменето за удобно спиење за време на велосипедизам или планинарење на температура до 10 ° C.Одличен при транспорт и лесен за користење доколку вашиот избор е викенд на планина. 

 • Придобивки

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Препорачана температура 0 ° С. Ограничена температура: -5 ° C

  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ

  Удобна структура за спиење и 3/4 патент за вентилација

  ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ

  Исто така производот е лесен за одржување,може да се пере во машина според упатството на одржување

  ЛЕСНОТИЈА НА ТРАНСПОРТ

  Големина L: Тежина 1,67 кг, волумен 13,3 литри. 

ден3.799,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0