ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° QUECHUA FORCLAZ

ТОРБА ЗА СПИЕЊЕ 10 ° QUECHUA FORCLAZ

Наменета за да овозможи удобно спиење на температури до 10 ° C

 • Придобивки

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Препорачана температура е 10 ° C. Ограничена температура: 5 ° C

  ЛЕСНОТИЈА НА ПРЕВОЗ

  Тежина 1075 g. / Волумен 10,2 Л

  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ

  Димензии: 210 X 72 см правоаголна конструкција со качулка со 3/4 патент.

ден1.899,00Price
Боја: Црвена
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0