ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ SIMOND

ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ SIMOND

Наменето за одржување топлина на температури близу -5 ° C. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ПОГОДНА ТЕМПЕРАТУРА
  Температури:
  Удобност -5 °C; Граница -11 °C; На врв -31 °C.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  Производ од пердув - 800 INCHES (CE стандард)
   
  ЗАШТЕДА НА ПРОСТОРОТ
  Обем на торбата за носење: M Должина = 10L / L должина = 11L / XL должина = 11.4L
   
  УДОБНОСТ
  Свилена ткаенина, 100% полиамид, двоен патент
ден1.799,00Price
Боја: Сина
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0