ТОРБА ЗА КАЧУВАЊЕ 35 ЛИТРИ SPIDER SIMOND

ТОРБА ЗА КАЧУВАЊЕ 35 ЛИТРИ SPIDER SIMOND

Понесете ја оваа торба со себе во салата за качување и во природа со двојна примена како ранец и торба за патување.

  • Придобивки

    Торба, ранец и торбица за во авион

    Отпорна на абразија предизвикана од триење

     

ден1.749,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0