ТОРБА ЗА ИСКАЧУВАЊЕ 30 ЛИТРИ SPIDER SIMOND

ТОРБА ЗА ИСКАЧУВАЊЕ 30 ЛИТРИ SPIDER SIMOND

Дизајнирана за употреба во качување во природа и во сала.

  • Придобивки

    Голем патент за да можете лесно да ја досегнете вашата опрема.

     

ден1.599,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0