ЦЕПИН ANAKONDA SIMOND

ЦЕПИН ANAKONDA SIMOND

Идеално за технички алпинизам и искачување на замрзнати водопади. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  МАЛА ТЕЖИНА
  585 г.
   
  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
  Долниот дел од рачката е покриен со гума за подобар фат.
   
  ДЕЛОВИ КОИ СЕ МЕНУВААТ
  Главата на чеканот може да се замени.
ден6.499,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0