ЧЕКАН (ЦЕПИН) ANACONDA SIMOND

ЧЕКАН (ЦЕПИН) ANACONDA SIMOND

Разновидна примена за технички алпинизам и искачување на замрзнати водопади. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

   
  ЛЕСНО
  Модел од 545 g.
   
  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
  Долниот дел од рачката епокриен со гума за подобар фат.
   
   
ден6.499,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0