ТЕГ - 2 х 2 КГ - DOMYOS

ТЕГ - 2 х 2 КГ - DOMYOS

Дали сакате да го дефинирате горниот дел од вашето телото? Одберете ја тежината која ви е потребна од нашите тегови: 0.5 - 5 кг. Дизајниран за секој поединец со посебен дизајн на тегот, кој не му дозволува да се тркала.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

  Без разлика дали сакате да се фокусирате на грбот, рамената или бицепсот, овој тег ќе ви помогне во диверзификацијата на вежбањата.

  СТАБИЛНОСТ

  Специфичниот дизајн на тегот е предност што не му дозволува да се тркала.

  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА

  Структурата на тегот помага за полесен стисок.

  СТИСОК

  Материјалот од кој е направен, помага да нема лизгање при стисокот додека се користи.

 • СОСТАВ

  ШИПКА

  100.00% Железо

  ОБВИВКА

  100.00% ПВЦ (Polyvinyl chloride)

ден1.049,00Price
Боја: Жолта

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0