ТЕГ - 2 Х 0.5 КГ - DOMYOS

ТЕГ - 2 Х 0.5 КГ - DOMYOS

Дизајниран за дефинирање и градење мускулна маса, дома или во теретана.

Дали сакате да го дефинирате горниот дел од вашето телото? Одберете ја тежината која ви е потребна од нашите тегови: 0.5 - 5 кг. Дизајниран за секој поединец со посебен дизајн на тегот, кој не му дозволува да се тркала.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

  Back, shoulder, biceps, shoulder muscles ... Diversify your workouts!
  Без разлика дали сакате да се фокусирате на грбот, рамената или бицепсот, овој тег ќе ви помогне во диверзификацијата на вежбањата.

  СТАБИЛНОСТ

  Специфичниот дизајн на тегот е предност што не му дозволува да се тркала.

  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА

  Структурата на тегот помага за полесен стисок.

  СТИСОК

  Материјалот од кој е направен, помага да нема лизгање при стисокот додека се користи.

 • СОСТАВ

  СОСТАВ

  ШИПКА

  100.00% Железо

  ОБВИВКА

  100.00% ПВЦ (Polyvinyl chloride)

ден449,00Price
Боја: Циклама

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0