СТОЛ ЗА КАМПУВАЊЕ СИН - QUECHUA

СТОЛ ЗА КАМПУВАЊЕ СИН - QUECHUA

Нашата екипа за кампување ја дизајнираше оваа столица на преклоп, така што ќе можете да седите пријатно за време на кампувањето. 

Ние ви нудиме преклопувачки стол за кампување што овозможува удобност и заштеда на простор и е неопходен производ за оние кои сакаат да кампуваат во топло време!

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

Стол со 2 потпирачи за раце

Висина на седиштето: 46 cm.

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопен. 

Волумен: 40 l

Димензии: 106 X 21 X 18 cm.

 

ТРАНСПОРТ

Вклучен ремен за олеснување на транспортот.

Вкупната тежина е 4,2 kg.

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Многу едноставен систем на отворање / затворање. 

Може да се чува затворен со еластична лента.

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

Врвки и ткаенина со максимална јачина. 

Може да носи максимална тежина 110 kg.

 

ВЕНТИЛАЦИЈА

Tкаенина на задниот дел за оптимална вентилација.


 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

ДИМЕНЗИИ:  48 X 73 X 90 cm

ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 105 X 21 X 18 cm

ТЕЖИНА: 4,2 kg


 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

СТРУКТУРА

90,00% челик, 10,00% полипропилен

 

ГЛАВНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер


 

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Исчистете го со влажна крпа.

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Рачно перење

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Се препорачува да го измиете и исушите столот пред да го складирате.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 110 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден3.549,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0