ПЛАНИНАРСКИ РАКАВИЦИ CASCADE SIMOND

ПЛАНИНАРСКИ РАКАВИЦИ CASCADE SIMOND

Овие ракавици се целосно водоотпорни и не го ограничуваат вашето движење. Минималистички дизајн поогоден за сите технички искачувања при ладно време. Додатокот на дланката ја држи раката топла на ладно време.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Температура од 5 °C до -1 °C. Софшел додаток на дланката.

  ВОДООТПОРНОСТ

  10,000 mm 

  ИЗДРЖЛИВОСТ

  Висококвалитетна кожа 

  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА

  Прилагодување со лепенка кај зглобот
   
ден2.049,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0