СПРЕЈ ЗА ЧЕВЛИ NIKWAX

СПРЕЈ ЗА ЧЕВЛИ NIKWAX

Наменет е за реактивирање или зголемување на водоотпорноста на вашите обувки.

  ден449,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0