МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ XT7 KALENJI

МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ XT7 KALENJI

Овие чевли се погодни за сите типови на земјиште. Тие не дозволуваа лизгање по каллива патека. Нудиме мултифункционален чевли кој обезбедуваат апсорпција на удар и ефикасен зафат .

 • Дополнителни информации

  АМОРТИЗАЦИЈА

  Апсорбира удари при трчање.

  УДОБНОСТ

  лесна структура и флексибилна компонента во предниот дел на стапалото

  ПОДДРШКА

  Задните потпирачи и синтетичките ленти овозможуваат подобар зафат на стапалото.

ден4.899,00Price
Боја: Сина
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0