МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN TR KALENJI

МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN TR KALENJI

Одлично флексибилност и дизајн кои го спречуваат лизгањето со што се обезбедува стабилност и поголема удобност на ногата. Ќе се чувствувате екстра удобно. Прилагодливи се за секоја нога. Погодни за секојдневна употреба.

 • Дополнителни информации

  СТАБИЛНОСТ

  Гумен слој за добар ЗАФАТ.

  АНТИ-ШОК

  Ева пена KALENSOL за шок апцорпција и поголема удобност.

  СТАБИЛНОСТ

  Специјална гума за одлична отпорност на лизгање.

ден3.999,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0